Ramen en deuren in alle vormen en maten

Ramen en deuren zijn de in- en uitgangen van je huis. Je wilt dan ook dat ze bij de stijl van je woning passen, dat ze goed isoleren, makkelijk te poetsen zijn, beveiligd zijn tegen inbraak,…

Een keuze maken in ramen en deuren is dus niet zo evident. Daarom bekijken wij graag samen met jou welke soorten en materialen het best bij jouw noden passen.

Aluminium ramen & deuren

Kiezen voor aluminium is kiezen voor een duurzaam materiaal. Het biedt veel voordelen als je het vergelijkt met andere materialen voor ramen en deuren.

Isolerend

Aluminium ramen en deuren isoleren niet enkel tegen de warmte of de koude, maar het biedt ook een goede geluidsisolatie. Perfect voor als je naast een drukke baan woont dus.

Inbraakwerend

Je huis is de plek die je helemaal voor jezelf hebt. Verschikkelijk zou het zijn als er iemand zou inbreken. Gelukkig zorgt aluminium ervoor dat inbrekers moeilijk de toegang tot je huis kunnen krijgen. Zo ben je altijd gerust.

Duurzaam

We kiezen vooral voor aluminium omdat dit materiaal lang meegaat. Dat is natuurlijk erg belangrijk voor je ramen en deuren.

Milieuvriendelijk

Het milieu belangt ons allemaal aan, toch? Aluminium is 100% recycleerbaar en daarom ook milieuvriendelijk. Reden te meer om te kiezen voor aluminium ramen en deuren voor je woning!

Onderhoudsvriendelijk

Het is belangrijk dat ramen en deuren onderhoudsvriendelijk zijn. Het enige dat je bij aluminium ramen of deuren moet doen, is ze soms een poetsbeurt geven.

Geschikt om grote glasconstructies te dragen

Wil je een open woning met veel licht? Dan heb je grote ramen nodig. Aluminium is geschikt om grote glasconstructies te dragen en is hier dus perfect voor.

Voor aluminium ramen & deuren werken wij met SAPA profielen. Hiervan zijn veel verschillende soorten (standaard, steel look, Avantis 70,…). Wij bekijken graag met jou wat het beste bij jouw voorkeuren aansluit.

Brandwerende aluminiumdeuren

RF-deuren of brandwerende deuren zijn belangrijk tijdens een brand, aangezien ze ervoor zorgen dat de brand beperkt blijft tot een bepaalde ruimte. De verspreiding van het vuur wordt tegengehouden. Zo kunnen mensen gemakkelijker uit het gebouw geraken moest het in brand staan.

Voortaan zijn RF-deuren niet alleen voor openbare gebouwen en kantoren. Steeds meer plaatsen mensen in huis ook brandwerende deuren. Safety first!

Eelen Ru & Co is één van de weinige bedrijven die een certificaat bezit om deze deuren te produceren.

PVC ramen & deuren

Je kan er ook voor kiezen om PVC deuren en ramen te laten plaatsen in je woning. Dit materiaal is erg populair en biedt dan ook heel wat voordelen. PVC vraagt amper onderhoud, is goedkoper dan aluminium en hout en isoleert goed.

Houten ramen & deuren

Hou jij van een landelijk wonen? Wil je dat je woning warmte uitstraalt? Dan zijn houten ramen & deuren misschien iets voor jou.

Hout gaat lang mee, maar vergt wel wat onderhoud. Het moet regelmatig geschuurd en geschilderd worden om er mooi uit te blijven zien. Dit onderhoud is dan ook niet erg milieuvriendelijk. Het hout zelf kan natuurlijk wel gerecycleerd worden.

Ontdek onze referenties uit de regio

Transparantie en een persoonlijke aanpak staan bij ons voorop. Bekijk daarom onze referenties van klanten en ontdek waarom je voor ons moet kiezen voor je ramen en deuren.

Bekijk onze referenties